Page 1 200491_DPZ_Stadskrant_Special Edition_v2.pdf Full Version
							
                                                      8 april 2020, extra editie
Open brief van de burgemeester 2
Hagenaars helpen elkaar 4-5
Senioren
en corona
6
Gezinnen
en corona
7
Ondernemers
en corona
8
Stadskrant
denhaag.nl/stadskrant
De straten in Den Haag zijijn leger dan normaal. Via borden bedankt de gemeente Hagenaars in cruciale beroepen en iedereen die zich aan de regels houdt en klaar staat voor een ander. henriëëtte guest
Coronavirus in Den Haag
      Het coronavirus heeft ook Den Haag in een bijijzondere situatie gebracht. Scholen, horeca, sportclubs zijijn gesloten en evenementen afgelast. Het advies is: blijijf zo veel mogelijijk thuis en houd anderhalve meter afstand. Het is voor iedereen moeilijijk, maar de maatregelen zijijn nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Information in English
■  The municipality is following national guidelines to contain
the spread of the coronavirus (COVID 19) to protect its customers, visitors and employees. Many municipal services have been adapted. Find up-to-date informa- tion in English at denhaag.nl/corona as well as on Facebook and Twitter.
More information?
denhaag.nl/corona facebook.com/cityofthehague twitter.com/cityofthehague
■ ■  Ook de dienstverlening van de gemeente loopt anders dan anders. In deze speciale editie van de Stads­ krant informeren we u over de wijijzigingen en gaan we in op veel gestelde vragen. Daarnaast komen Hagenaars aan het woord, die vertellen wat de situatie voor hen betekent. Ouderen, ondernemers, ouders met kinderen thuis: hoe
Information en Franççais
■  La municipalitéé exéécute les mesures mises en place par le gouvernement nééerlandais afifin de freiner la propagation du coronavirus, protééger ses clients, ses visiteurs et ses employéés. Tous les éévéénements sont annuléés jusqu’au 1er juin.
Plus d’informations sont disponibles sur le site de la municipalitéé.
Plus d’informations?
denhaag.nl/fr
doorstaan zijij de coronacrisis?
U leest ook over een aantal mooie initiatieven waarmee mensen in de stad elkaar in deze moeilijijke tijijd helpen. Straatgenoten kijijken extra naar elkaar om. Vrijijwilligers springen bijij in de hulp aan dak­ en thuislozen. En docenten gebruiken de studio van de bibliotheek om
online lessen op te nemen.
Gemeente bedankt cruciale beroepen
■  Zorgpersoneel, docenten, vuilophalers, supermarkt- medewerkers, chauffffeurs en bezorgers. Samen zetten zijij zich dag en nacht in om tijijdens de coronacrisis Den Haag gezond, veilig en leefbfbaar te houden.
Met de hashtag #samenkunnenweditaan op onder meer de digitale reclamezuilen bedankt de gemeente Hagenaars in cruciale beroepen en Hagenaars die zich aan de regels houden en klaar staan voor een ander.
Let op: de situatie rond het corona­ virus verandert voortdurend. De maatregelen veranderen mee. Kijijk voor de meest actuele informatie op www.denhaag.nl/corona.
Meer informatie?
denhaag.nl/corona
Hulpinformatie coronavirus
■  Door het coronavirus hebben veel mensen hulpvragen, zorgen en behoefte aan een goed gesprek. De gemeente wil u helpen gemakkelijijk informatie te vinden die nu voor u als bewoner van
Den Haag van belang kan zijijn.
Op www.denhaag.nl/corona vindt u een handig overzicht met alle hulpinformatie.
Meer informatie?
denhaag.nl/corona
             EXTRA EDITIE